Joulunajan toimitukset ja lahjavinkit

Vielä ehtii!

Helakka-tuotteet postitetaan normaalisti muutaman päivän kuluessa tilauksesta, mutta jouluruuhkien vuoksi joululahjaksi aiotut tilaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin 17.12. mennessä jotta lahjat ehtivät ajoissa pukinkonttiin!

Helakka joululahjavinkit

Helakka-lahjavinkit tälle vuodelle:

Rannekorut zirkonialla

Vuoden 2018 uutuusmalli on hopearannekoru zirkonialla. Tuote on valmistettu kahdesta hopealusikan varresta sekä zirkoniasta. Mikäli et ole varma zirkonian väristä, kirkas on aina varma valinta. ”Väritön” (eli kirkas) zirkoniarannekoru sopii jokaisen asun kanssa, eikä tarvitse huolehtia siitä sopiiko asuste yhteen muun vaatekokonaisuuden kanssa. Mikäli sinulla on lahjansaajan lempiväri tiedossa niin silloin kannattaa valita värillinen zirkonia, mikäli sopiva löytyy valikoimista. Voit myös kysellä lomakkeen kautta, mikäli varastosta löytyisi juuri tarvitsemasi värinen zirkonia tai toivoisit muun väristä zirkoniaa vaihdettavaksi koruun.

Kukka-aiheiset koru

Tuotevalikoimasta löydät vanhoista hopealusikoista tehtyjä koruja. Monet lusikkamallit, erityisesti ruusulusikat ovat usein tuttuja ihmisille erilaisien muistojen kautta; muisto mummolasta, merkkipäivästä tai lapsuudenkodista. Veikkaan että tämä ”tunneside” on juuri se syy, joka tekee ruusulusikoista tehdyistä koruista kestosuosikkeja.

Tiesitkö, että että jokaiselle kuukaudelle on oma kuukausiaiheinen lusikkansa? Katso lista alta. Löytyykö listasta juuri se kuukausi jona esim. lahjansaaja on syntynyt tai jotakin tärkeää on tapahtunut? Kuukausilusikoista tehdyt korut ovat ajatusta pidemmälle viety lahjaidea!

Tammikuu: Ruusu
Helmikuu: Viola
Maaliskuu: Freesia
Huhtikuu: Esikko
Toukokuu: Krassi
Kesäkuu: Leijonankita
Heinäkuu: Sinikello
Elokuu: Ruiskaunokki
Syyskuu: Neilikka
Lokakuu: Syklaami
Marraskuu: Iiris
Joulukuu: Tulppaani