Helakka mukana Hämeen Keskiaikafestivaaleilla

Helakka keskiaikamarkkinat

Hiljainen on tämän vuoden markkinakesä, mutta loppuhuipentumana häämöttää vielä 14–16.8.2020 pidettävä Hämeen Keskiaikafestivaali. Tule ja näe keskiaikaleirit, sepät takomassa rautaa ja langan värjäystä. Maista keskiaikaisia antimia ja kuule sulosointuja erilaisten musiikkiesitysten parissa.

Helakka on mukana festivaaleilla ja löydän minut autenttiselta purppura-alueelta mukanani suuri valikoima hopeakoruja vanhoista hopealusikoista sekä sulattamalla tehtyjä lasikoruja. Tulehan morjenstamaan ja viettämään viikonloppua keskiaikaisissa tunnelmissa. Luvassa perinteisesti kesän parhaat korutarjoukset!

 

Huom! Säävaraus – mikäli mystinen myrskyrintama jämähtää Hämeenlinnan päälle juuri tänä aikana tai uusia rajoituksia tulee voimaan jää Helakka helyjensä kanssa kotiinsa Tampereelle odottelemaan parempia kelejä. Verkkokauppa palvelee joka päivä 24/7.