Black Friday tulee taas | tarjoukset tulille 27.11.

Black Friday tarjoukset Helakka

Pian on taas aika vuoden suurimman ALE-päivän! Black Friday näkyy myös Helakka-verkkokaupassa. Kun liityt Helakka-uutiskirjeen postituslistalle olet ensimmäisenä kiinni tarjouksissa yllätysedun kera. Edun saat liittymällä 23.11.2020 mennessä uutislistalle.

Roimasti lusikkakoru- ja lasikoru- ja avainnauhatarjouksia

Tarjouksia on luvassa jälleen koko tuotevalikoimaan. Katso jo ennakkoon kiinnostavimmat korut sillä, kuten aikaisemminkin, nopeat syövät hitaat. Ole kärppänä paikalla heti perjantain käynnistyessä ja löydä jo ennakkoon joululahjaideat esim. vaimolle, ystävälle, kummitytölle tai äidille. Helakka-uniikkituotteiden keitaasta löydät uniikit jahjaideat uniikeille ihmisille.

 

Tuotevalikoimaan tästä

 

Tuotteet vastasivat odotuksiani, olivat hyvin kauniit, tulivat nopeasti postissa  suoraan kotiin ja edullinen postimaksu. Kauniit lahjapaketit. Kiitos!!!! Suosittelen Helakka-tuotteita. Pirjo / Kyröskoski

Siis, rannekoru uskomattoman upea ja hieno. Oli tarkoitus tilata tämä lahjaksi ja viedä Egyptiin tuliaisiksi, mutta aioin pitää tämän itse. Varmasti tilaan muutaman muun tuotteen Helakasta. Työtoverinikin kaikki ihastuivat koruun. Hienoa käsityötä. Mirja