Helakka-kesäputiikki

Helakka keskiaikamarkkinat

Sopisiko Helakka-putiikissa poikkeaminen kesän aikatauluusi?

Helakka ei osallistu tänä vuonna markkinoille, mutta kuumeisesti miettii kesäputiikin pystyttämistä kesäkuukausien ajaksi Tampereen Takahuhtiin. Kesäputiikkiin pääsisi vierailemaan ja tutustumaan Helakka-tuotteisiin sekä itse korutaiteilijaan. Tässä olisi yksi mielenkiintoinen kesäkohde-vinkki matkailijoille!

Näin alustavasti kartoitan ihmisten mielenkiintoa piipahtaa kesäputiikissani aikavälillä kesäkuu-elokuu. Kartoituksen tarkoituksena on löytää paras ajankohta putiikin aukioloajoille. Mikäli putiikki päätetään pystyttää, julkistetaan aukioloajat nettisivuilla kesäkuun aikana. Vierailijoiden tulee ilmoittauttaa sähköpostitse tai tekstiviestillä etukäteen saapumisestaan.

Jos ystävällisesti voisit kertoa mielenkiinnostasi poiketa kesäputiikillani niin saan hieman käsitystä innokkaiden vierailijoiden määrästä 🙂

Vastaa alla tai tästä. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan hopeinen ruusu-sormus kesäkuun lopussa, joten muista jätää sähköpostiosoitteesi kyselyn lopussa niin olet mukana arvonnassa.