Helakka-kesäputiikin aukioloajat

Helakka keskiaikamarkkinat

Helakka-kesäputiikki toteutuu tänä kesänä!

Helakka kysyi – te vastasitte.

Tänä kesänä ei tavata markkinoilla, mutta mahdollisesti kesäputiikillani! Mielenkiintoa näyttää olevan sen verran että olen päättänyt pystyttää Helakka-kesäputiikin Tampereen Takahuhtiin tänä kesänä :). Helakka-tuotteita pääsee näin 5-vuotisjuhlavuotena katsomaan ja ostamaan livenä niiden syntysijoille.

Kyselyni vastauksiin pohjautuen, kesäputiikki on avoinna seuraavasti:

Sunnuntai 27.6. klo 13–16
Lauantai 3.7. klo 13–16
Lauantai 10.7. klo 13–16
Mahdollisesti vielä jokin aika heinäkuun lopussa 🙂

Kesäputiikki sijaitsee osoitteessa Takahuhdintie 67 A, 33560 Tampere (alla kartta). Jos saavut kävellen/bussilla tai pyörällä, köpöttele/köröttele vapaasti koivukujaa pitkin putiikilleni. Jos saavut autolla, jätäthän sen Kokonkadun varteen, sillä pihassa ei ole tilaa, eikä aiheuteta liiaksi hämminkiä pihapiirin muulle elämälle. Ethän tuo pihapiiriin koiria. Kesäputiikin pystytän 1800-luvulla rakennettuun pihasaunaan tai sen lähettyville ulos – ilmasta riippuen. Putiikissa pääset näkemään livenä Helakka-korutuotteita, kausituotteita sekä tutustumaan minuun, itse korutaiteilijaan. Huomioithan että koruvalikoima voi poiketa hieman nettilistauksesta, joten jos olet tulossa katsomaan jotakin tiettyä korua, niin ilmoita minulle asiasta etukäteen ( info(at)helakka.fi tai viesti 0408175364) niin otan tuotteen mukaan putiikin valikoimaan. Juhlan kunniaksi suurimmassa osassa tuotteita on synttärihinnat. Maksuvälineenä käy käteinen/kortti.

Vielä kesäkuun ajan voit osallistua edelleen kyselyyn ja samalla hopeisen Helakka-ruususormuksen arvontaan. Sormus arvotaan kesäkuun lopussa kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

 

Helakka aukioloajat kesakuu

Helakka aukioloajat heinakuu

 

Tässä vielä kartta, jotta löydät perille:

kartta

 

Tervetuloa poikkeamaan!