Black Friday ja muut syyt liittyä postituslistalle

Helakka black friday

Black Friday ja muut alekamppikset ovat jälleen startanneet ja tuotteita myydään kovalla hintakilpailulla monessa paikkaa. Helakka ei tänä vuonna lähde julkisesti tähän massahulinaan mukaan ja noin muutenkin kotimaisista käsitöistä on vaikea tinkiä suuria prosentteja pois isolla volyymilla – vielä kun kyse on pienestä yhden naisen käsityöyrityksestä.

Sen sijaan rajatulle yleisölle, uutiskirjeen tilanneille, on lähdössä ensi torstaita postia, jossa on etuus sisällytettynä. Jos siis halajat Helakka-tuotetta ja tarjoukset kiinnostavat niin kannattaa ehdottomasti liittyä postituslistalleni. Postia saat minulta vain 1 kpl/kk jos ollenkaan eli mitään postitulvaa ei siis ole tulossa, pelkkää asiaa. Tilaa uutiskirjeeni sivuston alareunasta ja muista vahvistaa tilaus sähköpostistasi.

Lupaan myös että joulukuun alussa verkkokaupassa starttaa myös yleinen alekamppis, josta voi pomia löytöjä joululahjaksi. Mutta tämä siis joulukuussa ei tässä marraskuun puolella ;).