Tuotearvosteluja / asiakasposti

Helakka hääkoru | tilauskoru häihin

Helakka-lusikkakoruja, lasikoruja ja avainnauhoja on postiteltu ympäri Suomen jo usean vuoden ajan. Verkkokaupassa listattujen tuotteiden lisäksi asiakkaat ovat välillä tilanneet koruja omien mittojensa tai tarpeidensa mukaan. Alla muutamia asiakaskommentteja ja tilauksia matkan varrelta 🙂

Helakka hopeinen uistin made

Aallon Ankerias

 

Tilasin kalamiehelle uistimen 50 v lahjaksi. Tuote oli pakattu sievään koteloon. Kyllä tollaisen kehtaa viedä juhlakalulle. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Lahjavinkkiä katselen Helakan sivuilta seuraavienkin juhlijoiden tarpeisiin. Kiitos!

Leo, Tampere (10.2.2023)

Helakka kastelahja kastehelmi

Lusikkariipus Kastehelmi

 

Koru tuli  kauniissa rasiassa ja vastasi erittäin hyvin odotuksia ja jopa enemmän. Toimitus oli nopea. Palvelukokemus erinomainen. Suosittelen Helakka-koruja.

Marika, Liminka (18.1.2023)

Helakka käsintehty lasikoru turkoosi

Lasikaulakoru Aqua

 

Ostin itselleni Aqua-lasikorun jonka sädehtivä turkoosi väri ja korun "elävä" pinta miellyttivät. 9 kk lapsenlapseni Eemi on aivan lumoutunut korusta joka sädehtii ja tuntuu pienessä kädessä jännittävältä. Ostin hänen toiselle mummulleen Marmeladi-korun, jonka haikein mielin jätin uudelle omistajalleen....

Johanna, Orivesi (18.6.2022)

Helakka lusikkariipus lasi Kraateri

Lusikkariipus Kraateri

 

Lusikkakaulariipus Kraateri on ihana! Siitä on tullut paljon kehuja. Koru on todella kaunis. Suosittelen.

Tuula, Lahti (12.8.2021)

Sydänriipus Helmi

 

Mielettömän kaunis tuote ja lahjarasia! Hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen.

Heli, Helsinki (11.3.2021)

Sormus lusikasta Helakka Freesia

Hopeinen Freesia-sormus hopealusikasta

 

Kylläpä ilahduin - mahtavat ja juuri sopivan kokoiset tuotteet tulivat postissa tänään. Freesia on uskomattoman kaunis sormessani, ja filigraanisormus on samoin upea ❤️ Olen erittäin tyytyväinen ensiostoihini putiikistanne. Kiitos sydämellisesti

Eija, Turku (17.2.2021)

Sormus lusikasta Helakka Tähkä

Hopeinen sormus hopealusikasta

 

Sain tänään ihanan tilaustyönä tehdyn Tähkä sormukseni. Sormus on jo nimettömässäni!! Olen aivan Onnesta mykkyräisenä. Sormus on kuin tehty miulle, juuri sopivan kokoinen. Mahtuu kumpaankin nimettömääni. Huippu upeaa työtä! SYDÄMELLINEN KIITOS!

Sirkku, Kitee (13.8.2018)

Helakka hopeakorvakorut lusikoista

 

Tilattu koru: kieppu-korvakorut & pikkukäpy-rannekoru

 

Tuotteet vastasivat odotuksiani, olivat hyvin kauniit, tulivat nopeasti postissa  suoraan kotiin ja edullinen postimaksu. Kauniit lahjapaketit. Kiitos!!!! Suosittelen Helakka-tuotteita.
Pirjo / Kyröskoski (29.11.2017)

 

Hopeinen rannekoru hopealusikoista

 Siis, rannekoru uskomattoman upea ja hieno. Oli tarkoitus tilata tämä lahjaksi ja viedä Egyptiin tuliaisiksi, mutta aioin pitää tämän itse. Varmasti tilaan muutaman muun tuotteen Helakasta. Työtoverinikin kaikki ihastuivat koruun. Hienoa käsityötä.

Mirja (10.2.2017)