Kesäputiikki & arvonta

Helakka kesäputiikki lusikkakorut
Kesä lähestyy huimaa vauhtia ja pian on taas erilaisten kesätapahtumien aika. Helakka on viettänyt hiljaiseloa markkinoiden suhteen viimeisen 2 vuoden ajan, mutta näillä näkymin tähtäimessä olisi osallistua Pirkkalan muinaismarkkinoille sekä Muinaiseen Laukkoon, mikäli nämä tapahtumat järjestetään. Tämän lisäksi Helakka pystyttää jälleen kesäputiikin syntysijoilleen Tampereen Takahuhtiin.

Kesäputiikin aukioloajat & arvonta

Oletko jo vieraillut kesäputiikissa? Jos et niin nyt siihen olisi jälleen mahdollisuus! Kahden edellisen vuoden aikana putiikki on ollut avoinna muutamana päivänä kesän aikana ja sama ajatus olisi tänäkin vuonna. Kesäputiikki sijaitsee osoitteessa Takahuhdintie 67 A, 33560 Tampere ja itse koruvalikoima on pystytetty 1800-luvulla rakennettuun entiseen pihasaunaan. Putiikissa pääset näkemään livenä Helakka-korutuotteita, kausituotteita sekä tutustumaan minuun, itse korutaiteilijaan. Olisin onnellinen jos sinulla liikenisi minuutti aikaa vastata pieneen kyselyyn putiikin aukioloaikoihin liittyen. Kyselyn ohessa voit myös osallistua hopeisen Ruusu-sormuksen arvontaan! Arvonta suoritetaan 24.3.2023. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille: Nina Tampereelta oli tällä kertaa onnettaren suosikki!