Tuotearvosteluja / asiakasposti

Helakka hääkoru | tilauskoru häihin

Helakka-lusikkakoruja, lasikoruja ja avainnauhoja on postiteltu ympäri Suomen jo usean vuoden ajan. Verkkokaupassa listattujen tuotteiden lisäksi asiakkaat ovat välillä tilanneet koruja omien mittojensa tai tarpeidensa mukaan. Alla muutamia asiakaskommentteja ja tilauksia matkan varrelta 🙂

Helakka lusikkasormus Syklaami

Lusikkasormus Syklaami

 

Makuni on melko vaativa, ja käytän valitsemiani koruva jatkuvasti, enkä juurikaan vaihtele niitä. Selailin netissä etsiessäni näyttävää ja persoonallista hopeasormusta, ja olen niin iloinen että löysin tämän! Nettisivuilla ei ollut saatavilla tarvitsemaani kokoa, mutta lähetin kyselyn ja minulle vastattiin saman tien että tarvitsemani koko voidaan minulle tehdä, joten tein tilauksen.

Jo parissa päivässä sain sähköpostiini viestin että sormus on valmis ja lähetetty. Sain paketin kotiin postiluukusta, ja voi miten ihana laatikon sisältö oli, kaunis, ilahduttava ja huomaavainen. Tuli hyvä mieli!

Sormus itsessään on NIIN KAUNIS, luonnossa vielä ihanampi kuin kuvassa.
Ehkä olisin tarvinnut puoli numeroa pienemmän kun vähän pyörii sormessa (oma mittausvirheeni), mutta RAKASTAN tätä sormusta jo nyt enkä malta lähteä vaihtamaan pienempään, sillä haluan nyt heti alkaa sitä käyttämään.
ISO KIITOS ihanasta sormuksesta ja loistavasta palvelusta!

Pia, Turku (7.3.2024)

Helakka lusikkakoru tilauskoru

Koruja omista vanhoista hopeaesineistä

 

Omat lapsuudenajan korut ja vanhempieni hopealusikat saivat uuden elämän Annun suunnittelemissa koruissa. Olen meren tytär. Lusikka-kaulakorussa  roikkuu minulle tärkeä lapsuuteni iloinen kala. Simpukkaa muistuttavissa lusikka-korviksissa on nuoruuteni helmet. Kala symboloi myös minulle tärkeää henkisyyttä. Rannekorussa roikkuu leijona, joka sekin edustaa henkeä ja rohkeutta. Isäni shakkilusikan varsi taipui kauniiksi ruususormukseksi.
Työt olivat tilaustöitä ja Annu otti hienosti muutosehdotuksiani huomioon. Olin superpositiivisesti yllättynyt lopputuloksista!

Elisabeth, Espoo (11.4.2023)

Helakka tilauskoru Suomi-rannekoru

Tilauskoru: Suomi-rannekoru

 

Olen teettänyt v:lta - 70 häälahjaksi saaduista hopealusikoistamme useita lusikkariipuksia ja - rannekoruja lapsille ja lapsenlapsillemme. Korut ovat todella kauniita, uniikkeja. Niissä on se tunnearvo, ja hieno antaa lahjaksi. Joka kerta herkistyn, kun näen korut. Sydämellinen kiitos

Marjatta, Salla (23.4.2023)

Helakka kaulakoru sametti

Lusikkariipus Sametti

 

I Care myymälässä (Tampereen kävelykadulla) etsin vitriinistä jotkain kaunista korua. Ensimmäisellä kerralla löytyvät lusikkakorvakorut, niissä on lisänä pieni vihreä kivi. Toisella kerralla löytöni oli Ruusu -lusikoista aikaan saadut korvakorut ja riipus. Niiden mukana oli yrityksen tiedot, ja varsin ahkerasti olen sitten nettisivuja seurannut.

Korut ovat kauniita, ne tuottavat iloa ja antavat vanhoille lusikoille uuden elämän. Lisäksi ne ovat erinomainen lahjaidea. Vaikka minulla on ikää 71 vuotta, olen edelleen niin sanotusti koruharakka

Olen tyytyväinen kaikkiin, niin Sametti -riipukseen kuin löytöihin. Sametti lähtee lahjaksi Australiaan

Kirsi, Tampere (22.4.2023)

Helakka hopeinen uistin made

Aallon Ankerias

 

Tilasin kalamiehelle uistimen 50 v lahjaksi. Tuote oli pakattu sievään koteloon. Kyllä tollaisen kehtaa viedä juhlakalulle. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Lahjavinkkiä katselen Helakan sivuilta seuraavienkin juhlijoiden tarpeisiin. Kiitos!

Leo, Tampere (10.2.2023)

Helakka kastelahja kastehelmi

Lusikkariipus Kastehelmi

 

Koru tuli  kauniissa rasiassa ja vastasi erittäin hyvin odotuksia ja jopa enemmän. Toimitus oli nopea. Palvelukokemus erinomainen. Suosittelen Helakka-koruja.

Marika, Liminka (18.1.2023)

Helakka käsintehty lasikoru turkoosi

Lasikaulakoru Aqua

 

Ostin itselleni Aqua-lasikorun jonka sädehtivä turkoosi väri ja korun "elävä" pinta miellyttivät. 9 kk lapsenlapseni Eemi on aivan lumoutunut korusta joka sädehtii ja tuntuu pienessä kädessä jännittävältä. Ostin hänen toiselle mummulleen Marmeladi-korun, jonka haikein mielin jätin uudelle omistajalleen....

Johanna, Orivesi (18.6.2022)

Helakka lusikkariipus lasi Kraateri

Lusikkariipus Kraateri

 

Lusikkakaulariipus Kraateri on ihana! Siitä on tullut paljon kehuja. Koru on todella kaunis. Suosittelen.

Tuula, Lahti (12.8.2021)

Sydänriipus Helmi

 

Mielettömän kaunis tuote ja lahjarasia! Hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen.

Heli, Helsinki (11.3.2021)

Sormus lusikasta Helakka Freesia

Hopeinen Freesia-sormus hopealusikasta

 

Kylläpä ilahduin - mahtavat ja juuri sopivan kokoiset tuotteet tulivat postissa tänään. Freesia on uskomattoman kaunis sormessani, ja filigraanisormus on samoin upea ❤️ Olen erittäin tyytyväinen ensiostoihini putiikistanne. Kiitos sydämellisesti

Eija, Turku (17.2.2021)

Sormus lusikasta Helakka Tähkä

Hopeinen sormus hopealusikasta

 

Sain tänään ihanan tilaustyönä tehdyn Tähkä sormukseni. Sormus on jo nimettömässäni!! Olen aivan Onnesta mykkyräisenä. Sormus on kuin tehty miulle, juuri sopivan kokoinen. Mahtuu kumpaankin nimettömääni. Huippu upeaa työtä! SYDÄMELLINEN KIITOS!

Sirkku, Kitee (13.8.2018)

Helakka hopeakorvakorut lusikoista

 

Tilattu koru: kieppu-korvakorut & pikkukäpy-rannekoru

 

Tuotteet vastasivat odotuksiani, olivat hyvin kauniit, tulivat nopeasti postissa  suoraan kotiin ja edullinen postimaksu. Kauniit lahjapaketit. Kiitos!!!! Suosittelen Helakka-tuotteita.
Pirjo / Kyröskoski (29.11.2017)

 

Hopeinen rannekoru hopealusikoista

 Siis, rannekoru uskomattoman upea ja hieno. Oli tarkoitus tilata tämä lahjaksi ja viedä Egyptiin tuliaisiksi, mutta aioin pitää tämän itse. Varmasti tilaan muutaman muun tuotteen Helakasta. Työtoverinikin kaikki ihastuivat koruun. Hienoa käsityötä.

Mirja (10.2.2017)