Helakka lasikorut Dimensio

Lasikorut

Anna persoonallisuutesi loistaa! Näyttävät statement-lasikorut ovat juuri sinulle, joka et pelkää erottuvasi massasta sekä sinulle, joka arvostat värejä, erilaisuutta sekä rohkeaa designia.

Lasikoruvalikoimasta löydät persoonalliset ja näyttävät korut, jotka on käsityönä valmistettu ja sulatettu 1000 asteessa.

Osta lasikoruja

Ulottuvuus-sarjan lasikorut

Ulottuvuus-sarjan lasikorut ovat Annu Oksalan kehittelemä kiehtova ja uniikki lasikorudesign, jossa sulanut lasi muodostaa lasikorun pintaan kolmiulotteisen ja käsin kosketeltavan tekstuurin

Tämä kiehtova lasikorumalli on ainutlaatuinen ja lumoaa omistajansa joka kerta. Persoonalliset ja näyttävät Helakka-lasikorut ovat oiva lahja-idea esim. henkilölle, jolla on jo kaikkea ja jonka lipasto on pullollaan kulta- ja hopeakoruja. Nämä tarumaisen kauniit lasista tehdyt statemet-korut ovat sinulle, joka kaipaat jotain erilaista, yllättävää ja rohkeaa tyyliä.

Lahjavinkki: Mikäli sinulla on hakusessa läksiäislahja, valmistujaislahja tai lahja merkkipäiväksi, herättävät Helakka-lasikorut takuulla ihastusta lahjan vastaanottajassa.

Ulottuvuus-lasikorut
Helakka käsintehdyt lasikorut ulottuvuus
Helakka lasikorut tuotanto

Lasikorujen valmistaminen

Helakka-lasikoruissa käytetään sulatuslasin sekä kierrätyslasin lisäksi arvokasta ja kauniit värit omaavaa Dichroic-lasia. Koruaihiot sulatetaan lopulliseen muotoonsa lasinsulatusuunissa 1000 asteessa.

Jokainen lasikoru on oma pieni taideteoksensa eikä toista täysin samanlaista ole tai tule. Lasista valmistetut korut ovat persoonallisia, värikkäitä, selkeälinjaisia ja yllättävät kauneudellaan ja väreillään, jotka joissain koruissa vaihtelevat katselukulmasta riippuen. Korujen valmistusprosessi sisältää mm. suunnittelun, lasin leikkauksen (+ mahdollisesti myös maalauksen), lasin sulattamisen, hiomisen, poraamisen ja korunosien kiinnittämisen

Lasikoruja