Lasikorut

Käsintehty lasikoru juuri sinulle, joka et pelkää erottuvasi massasta sekä sinulle, joka arvostat värejä, erilaisuutta sekä näyttävää designia.

Lasikoruvalikoimasta löydät mm. näyttävät korusetit, isot ja värikkäät riipukset sekä tappi- ja roikkuvat korvakorut. Tutustu värikkäisiin lasikoruihin ja anna värien loistaa!

Osta lasikoruja
Helakka käsintehty lasikoru turkoosi

Sulattamalla valmistetut lasikorut

Helakka-lasikoruissa käytetään sulatuslasin sekä kierrätyslasin lisäksi arvokasta ja kauniit värit omaavaa Dichroic-lasia. Lasikoruaihiot leikataan laseista ja sulatetaan lopulliseen muotoonsa lasinsulatusuunissa 1000 asteessa. Jokainen lasikoru on oma pieni taideteoksensa eikä toista täysin samanlaista ole tai tule. Lasikorut ovat persoonallisia, värikkäitä, selkeälinjaisia ja yllättävät kauneudellaan ja väreillään, jotka joissain koruissa vaihtelevat katselukulmasta riippuen. Lasikorun tekeminen on monivaiheinen prosessi, joka sisältää mm. seuraavat työvaiheet: suunnittelu, lasin leikkaus (+ mahdollisesti myös maalaus), lasin sulattaminen, hiominen, poraaminen ja korunosien kiinnittäminen.

Uniikit Helakka-lasikorut ovat oiva lahja-idea esim. henkilölle, jolla on jo kaikkea ja jonka lipasto on pullollaan kulta- ja hopeakoruja. Tyyliltään lasikorut sopivat kaiken ikäisille; niin nuorelle kuin vanhemmallekin väelle.  Jos kaipaat jotain erilaista ja yllättävää on lasikoru juuri oikea vaihtoehto!

Lasikoruja

Tutustu tuotteisiin