Lasikorut

Näyttävät statement-lasikorut ovat juuri sinulle, joka et pelkää erottuvasi massasta sekä sinulle, joka arvostat värejä, erilaisuutta sekä rohkeaa designia.

Lasikoruvalikoimasta löydät mm. persoonalliset korusetit, isot ja värikkäät riipukset sekä tappi- ja roikkuvat korvakorut. Tutustu satumaisen kauniisiin lasikoruihin ja anna persoonallisuutesi loistaa!

Osta lasikoruja
Helakka käsintehty lasikoru turkoosi
Helakka käsintehdyt lasikorut ulottuvuus

Ulottuvuus-sarjan lasikorut

Ulottuvuus-sarjan lasikorut ovat Annu Oksalan kehittelemä kiehtova ja uniikki lasikorudesign, jossa sulanut lasi muodostaa lasikorun pintaan kolmiulotteisen ja käsin kosketeltavan tekstuurin

Tämä kiehtova lasikorumalli on ainutlaatuinen ja lumoaa omistajansa joka kerta. Persoonalliset ja näyttävät Helakka-lasikorut ovat oiva lahja-idea esim. henkilölle, jolla on jo kaikkea ja jonka lipasto on pullollaan kulta- ja hopeakoruja. Nämä tarumaisen kauniit lasista tehdyt statemet-korut ovat sinulle, joka kaipaat jotain erilaista, yllättävää ja rohkeaa tyyliä.

Ulottuvuus-lasikorut

Lasikorujen valmistaminen

Helakka-lasikoruissa käytetään sulatuslasin sekä kierrätyslasin lisäksi arvokasta ja kauniit värit omaavaa Dichroic-lasia. Koruaihiot sulatetaan lopulliseen muotoonsa lasinsulatusuunissa 1000 asteessa.

Jokainen lasikoru on oma pieni taideteoksensa eikä toista täysin samanlaista ole tai tule. Lasista valmistetut korut ovat persoonallisia, värikkäitä, selkeälinjaisia ja yllättävät kauneudellaan ja väreillään, jotka joissain koruissa vaihtelevat katselukulmasta riippuen. Korujen valmistusprosessi sisältää mm. suunnittelun, lasin leikkauksen (+ mahdollisesti myös maalauksen), lasin sulattamisen, hiomisen, poraamisen ja korunosien kiinnittämisen

Lasikoruja
Helakka lasikorut tuotanto

Tutustu tuotteisiin