Tuotearvosteluja / asiakasposti

Helakka hääkoru | tilauskoru häihin

Helakka-lusikkakoruja, lasikoruja ja avainnauhoja on postiteltu ympäri Suomen jo muutaman vuoden ajan. Verkkokaupassa listattujen tuotteiden lisäksi asiakkaat ovat välillä tilanneet koruja omien mittojensa tai tarpeidensa mukaan. Alla muutamia asiakaskommentteja ja tilauksia matkan varrelta 🙂

Sormus lusikasta Helakka Tähkä

Hopeinen sormus hopealusikasta

 

Sain tänään ihanan tilaustyönä tehdyn Tähkä sormukseni. Sormus on jo nimettömässäni!! Olen aivan Onnesta mykkyräisenä. Sormus on kuin tehty miulle, juuri sopivan kokoinen. Mahtuu kumpaankin nimettömääni. Huippu upeaa työtä! SYDÄMELLINEN KIITOS!

Sirkku, Kitee (13.8.2018)

Helakka hopeakorvakorut lusikoista

 

Tilattu koru: kieppu-korvakorut & pikkukäpy-rannekoru

 

Tuotteet vastasivat odotuksiani, olivat hyvin kauniit, tulivat nopeasti postissa  suoraan kotiin ja edullinen postimaksu. Kauniit lahjapaketit. Kiitos!!!! Suosittelen Helakka-tuotteita.
Pirjo / Kyröskoski (29.11.2017)

 

Hopeinen rannekoru hopealusikoista

 Siis, rannekoru uskomattoman upea ja hieno. Oli tarkoitus tilata tämä lahjaksi ja viedä Egyptiin tuliaisiksi, mutta aioin pitää tämän itse. Varmasti tilaan muutaman muun tuotteen Helakasta. Työtoverinikin kaikki ihastuivat koruun. Hienoa käsityötä.

Mirja (10.2.2017)