Tuotearvosteluja / asiakasposti

Helakka hääkoru | tilauskoru häihin

Helakka-lusikkakoruja, lasikoruja ja avainnauhoja on postiteltu ympäri Suomen jo muutaman vuoden ajan. Verkkokaupassa listattujen tuotteiden lisäksi asiakkaat ovat välillä tilanneet koruja omien mittojensa tai tarpeidensa mukaan. Alla muutamia asiakaskommentteja ja tilauksia matkan varrelta 🙂

Sormus lusikasta Helakka Tähkä

Hopeinen sormus hopealusikasta

 

Sain tänään ihanan tilaustyönä tehdyn Tähkä sormukseni. Sormus on jo nimettömässäni!! Olen aivan Onnesta mykkyräisenä. Sormus on kuin tehty miulle, juuri sopivan kokoinen. Mahtuu kumpaankin nimettömääni. Huippu upeaa työtä! SYDÄMELLINEN KIITOS!

Sirkku, Kitee (13.8.2018)

Helakka hääkoru | tilauskoru häihin

 

Tilattu koru: Hääkorusetti sekä rannekoruja hopealusikoista (kuva tulossa)

 

Pähkäilin ja pohdin jonkin aikaa, minkälaiset korut haluaisin häihin. Eräänlaisena "teemana" meillä oli häitä ajatellen, että halutaan tukea suomalaisia yrittäjiä ja kädentaitajia. Olen aikaisemmin nähnyt lusikkakoruja ja tykännyt niistä. Hopealusikat, joita olen ristiäislahjaksi saanut, en ole kertaakaan käyttänyt muuttaessani pois kotoa, joten päätin, että niistä tehdään hääkorut. Etsin netistä eri lusikkakoruntekijöitä ja Helakka-sivusto antoi hyvän vaikutelman, joten otin sen perusteella yhteyttä Annuun. 
 
Teetin lusikasta tehdyn kaulakorun helmellä, helmikorvakorut ja lusikan varresta tehtyjä rannekoruja itselleni, kaasoilleni ja äidilleni sekä tulevalle anopille. Lisäksi halusin myös arkisemman kaulakorun lusikasta, joten myös sellainen tuli teetettyä ja sitä olen paljon käyttänyt.
 
Olen erittäin tyytyväinen koko Helakka-projektiin. Annun kanssa asiointi on ollut miellyttävää ja helppoa. On hienoa, että omia toiveita kuunnellaan tarkasti ja esitetään erilaisia vaihtoehtoja. Kävin muutaman kerran suunnittelemassa ja sopimassa, mitä kaikkea tehdään ja miten. Korut olivat myös nopeasti valmiita ja vastasivat omia toiveita.
 
Suosittelisin ehdottomasti Helakkaa myös ystävilleni! Kauniita koruja, joita saa itse suunnitella ja hyödyntää jo olemassa olevaa materiaalia, mahtava idea!
Mariette Holanne (1.9.2018)
Kuvat: Mikko Vuorinen, Meviart
Helakka hopeakorvakorut lusikoista

 

Tilattu koru: kieppu-korvakorut & pikkukäpy-rannekoru

 

Tuotteet vastasivat odotuksiani, olivat hyvin kauniit, tulivat nopeasti postissa  suoraan kotiin ja edullinen postimaksu. Kauniit lahjapaketit. Kiitos!!!! Suosittelen Helakka-tuotteita.
Pirjo / Kyröskoski (29.11.2017)

 

Hopeinen rannekoru hopealusikoista

 Siis, rannekoru uskomattoman upea ja hieno. Oli tarkoitus tilata tämä lahjaksi ja viedä Egyptiin tuliaisiksi, mutta aioin pitää tämän itse. Varmasti tilaan muutaman muun tuotteen Helakasta. Työtoverinikin kaikki ihastuivat koruun. Hienoa käsityötä.

Mirja (10.2.2017)

Helmikorusetti ja tiara

 

Nina tilasi Helakka-verkkokaupasta helmikorusetin hääkorukseen vuonna 2016. Lisäksi hänelle tehtiin hänen toiveidensa mukainen ja hääkampaukseen sopiva tiara lasi- sekä makeanvedenhelmistä.