Juuri sinulle tehty!

On tärkeää, että koru on juuri sinulle tehty. Kysythän rohkeasti tuotteiden tilaus- ja räätälöintimahdollisuuksista.

Ota yhteyttä
Helakka koruvalikoima

Näin ostat Helakka-kaupasta

Helakka-verkkokaupan koruvalikoimasta löydät kaikki kuvatut myynnissä olevat lusikkakorut, avainnauhat ja lasikorut. Tuotteita on valmiina myös verkkokaupan ulkopuolella, joten kysy rohkeasti mikäli et löydä mieleistäsi tuotetta tai huomaat että varasto on loppu. Kehitän ja työstän jatkuvasti uusia koruja, mutta verkkosivuilla ei koskaan ole lopullista valikoimaa näkyvillä valokuvauksen ja tuotelistauksen tapahtuessa hieman viiveellä.

Helakka-korukauppaan
Helakka korun räätälöinti

Helakka-korujen räätälöinti

Kaikki korut ovat korusuunnittelija Annu Oksalan suunnittelemia ja tekemiä. Kokonaisuudet ovat mietittyjä, mutta se ei tarkoita etteikö pieni räätälöinti ole mahdollista. Helakka-korujen  räätälöintitoimenpiteet yleisimmin ovat.

  1. Korvakorukoukkujen vaihto hopeisista koukuista teräskoukkuihin
  2. Korulasin vaihto rannekorun runkoon (esim. kirkkaan lasin tilalle sininen lasi)
  3. Hopeaketjun tai nauhan vaihto muuhun vaihtoehtoon tai osto ilman ketjua/nauhaa
  4. Sormuksen tai rannekorun koon säätäminen

Kysy rohkeasti räätälöintimahdollisuuksista sivun lopussa olevalla lomakkeella!

Helakka korujen koko

Helakka-korujen koot

Valmiit ja listatut tuotteet on näppärä tilata suoraan verkkokaupasta. Osaan tuotteista on kirjoitettu mikäli niissä on säätövaraa (esim. sormus ja rannekorut). Eli jos esim. listattu sormus on koossa 17 ja siinä on maininta säätövarasta, voit tilauksesi yhteydessä kirjoittaa haluamasi koon kommenttikenttään.

Suurimmassa osassa Helakka-rannekoruja korujen mitat on annettu muodossa xx + xx cm. Tämä tarkoittaa että Rannekorun tiukka koko on esim. 16 cm ja siinä on säätövaraa + 5 cm. Säätövara minimoi hyvin lahjaksiostamisen riskit.

Jos haluamassasi tuotteessa ei ole mainintaa säätövarasta kysy rohkeasti mahdollisuutta tilata tuote haluamassasi koossa. Viestin voit lähettää lomakkeella tai suoraan info(ät)helakka.fi.

Helakka koru omasta lusikasta

Korun tilaaminen omasta lusikasta

Voit tilata korun tai koruja myös omasta materiaalista. Lähetä kuvaus korustasi sekä tarjouspyyntö lomakkeella. Korusta riippuen hinta määräytyy ensisijaisesti työmäärän sekä tarvittavien lisäosien mukaan. Voit arvioida teetetyn korun hintaa peilaamalla sitä vastaavaan verkkokaupasta löytyvään koruun ja vähentämällä arvosta n. 15% (materiaali).

Helakka teetä oma lusikkakoru

Koru omien mieltymysten mukaan

Verkkokaupasta näet hyvin kattavasti millaisia koruja teen lusikoista ja lasista. Jos sinulla on mielessä jokin oma design tai haluaisit varmistaa onko minulla tiettyä lusikkakorua tehtynä tai suunnitelmissa, otahan rohkeasti yhteyttä niin katsotaan mitä on tehtävissä.

Helakka-korukauppaan

Asiakaspalaute

Tuotteet vastasivat odotuksiani, olivat hyvin kauniit, tulivat nopeasti postissa  suoraan kotiin ja edullinen postimaksu. Kauniit lahjapaketit. Kiitos!!!! Suosittelen Helakka-tuotteita. / Pirjo Kyröskoski

Siis, rannekoru uskomattoman upea ja hieno. Oli tarkoitus tilata tämä lahjaksi ja viedä Egyptiin tuliaisiksi, mutta aioin pitää tämän itse. Varmasti tilaan muutaman muun tuotteen Helakasta. Työtoverinikin kaikki ihastuivat koruun. Hienoa käsityötä. / Mirja