Tuotteiden palauttaminen tai vaito toiseen

Kaikilla Helakka-tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen Vaihdon tai palautuksen kustannus sinulle on kirje-postimaksun (suuremmissa tilauksissa pakettimaksun verran). Helakka ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.
 

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa, toimi näin

1) Lähetä sähköpostia: info@helakka.fi, ja kerro mihin tuotteeseen haluat vaihtaa vai haluatko palauttaa. Nopea tieto on meille tärkeää, jotta saamme maksun palautuksen mahdollisimman pian sinulle (luottokortti / lasku / tilillemaksu).
 
2) Pakkaa käyttämätön ja myyntikuntoinen tuote kirjekuoreen omassa rasiassaan, ja lähetä se postitse kirjeenä tai pakettina – riippuen miten tilaus on sinulle alunperin toimitettu. Maksa postissa kirjeen postimaksu (isommissa koruissa 50 g + kaksinkertainen postimaksu.
 
Palautusosoite:

Helakka
Veijanmäenkatu 10
33560 Tampere
 
 
 
3) Palautamme sinulle ostoksesi hinnan mahdollisimman pian, riippuen maksutavastasi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa kun olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteen/tuotteet. Verkkopankilla tai luottokortilla maksetut tilaukset palautamme suoraan tilillesi. Muista ilmoittaa myös tilinumerosi!
 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiin sisältyy arvonlisävero.