Helakka – käsintehdyt korut, joilla on tarina

Olin rikkoutunut lasi, unohdettu ja pölyttynyt pöytähopea, katkennut kaulanauha. Nyt olen ylpeä taideteos, jolla on oma tarinansa – aivan kuten sinullakin.

Tuotevalikoima Asiakkaiden kommentteja
Helakka lusikkakoru korvakorut

Kotimainen

Käsintehty

Ekologinen

Merkityksellinen

Ajaton & Uniikki

Kotimaiset korut – aidolla ajatuksella

Mahtavaa että olet löytänyt sivustolleni. Annahan kun kerron hieman Helakka-tuotteista. Kaikki tuotteeni on suunniteltu ja valmistettu käsityönä suomessa. Tuotteet valmistetaan pitkälti kiertotaloutta tukien; kierrätyshopeasta, rikkuneesta lasista ja ylijäämämateriaalista. Valikoimasta voit löytää koruja, jotka on valmistettu jopa vuoden 1906 materiaalista!

Valittavana on useita tyylejä ja malleja, joten voit löytää täydellisen statement-korun yksilöllisyytesi ilmaisemiseen. Olipa kyseessä sitten lahja rakkaalle, ystävälle tai itsellesi, kierrätyshopeakoru tai lasikoru on ajaton, yksilöllinen ja vastuullinen valinta. Jos tuntuu että et löydä valikoimasta mieleistäsi korua, tutustu korujen räätälöintiin tai lähetä minulle viestiä.

Valitsemalla Helakka-korun et vain tee ympäristöystävällistä valintaa, vaan omistat myös korun, jolla on rikas ja merkityksellinen tarina sekä ostat työtä suomeen tukemalla kotimaista pienyrittäjää ♡!

Tutustu koruvalikoimaan
Helakka tehty suomessa

Asiakaspalaute

Tuotteet vastasivat odotuksiani, olivat hyvin kauniit, tulivat nopeasti postissa  suoraan kotiin ja edullinen postimaksu. Kauniit lahjapaketit. Kiitos!!!! Suosittelen Helakka-tuotteita. / Pirjo Kyröskoski

Siis, rannekoru uskomattoman upea ja hieno. Oli tarkoitus tilata tämä lahjaksi ja viedä Egyptiin tuliaisiksi, mutta aioin pitää tämän itse. Varmasti tilaan muutaman muun tuotteen Helakasta. Työtoverinikin kaikki ihastuivat koruun. Hienoa käsityötä. / Mirja 

Helakka Annu Oksala

Helakka – sinun arvoisesi

Käsintehty on aitoa. Omalta osaltani haluan olla rakentamassa parempaa huomista valmistamalla kierrätysmateriaalista tehtyjä tuotteita. Se, että koru on hieno ei enää riitä, vaan mielestäni sen täytyy olla enemmän, jotta se on ostamisen ja puhumisen arvoinen.

Helakka on perustettu vuonna 2016 vastapainoksi halvalla tuotetulle, epäeettiselle ja luontoa kurittavalle massatuotannolle ja pikamuodille. Helakka on vahvasti kiertotalouden puoltaja sekä yksilöllisten, merkityksellisten ja kotimaisten tuotteiden luoja.

Helakka-tuotteita voi ostaa tämän sivuston kautta sekä kesäisin erilaisista tapahtumista ja markkinoilta, joiden tiedot päivitetään blogiin ja facebookkiin

Arvomme on yksilöllisyyden ja kestävän kehityksen ilosanoma

Helakka Musla sormus

Ajaton kauneus

Arvostamme korujemme ainutlaatuisuutta ja kauneutta ja pyrimme luomaan käsintehtyjä koruja, jotka säväyttävät sukupolvien ajan.

Helakka kierrätyskorut

Ekologisuus

Olemme sitoutuneet käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja kestäviä tuotantokäytäntöjä minimoidaksemme ympäristövaikutuksia.

Helakka voimaantuminen

Voimaantuminen

Voimaannutamme yksilöitä luomalla koruja, jotka vahvistavat heidän ainutlaatuisia persoonallisuuksiaan, arvojaan ja kokemuksiaan.

Helakka lasikorut

Innovaatio

Emme polje paikallamme. Pyrimme luomaan jatkuvasti uusia, ainutlaatuisia ja satumaisen kauniita korumalleja ja kehittämään toimintatapojamme.

Helakka-atelje Tampereella

Voit tulla sovitusti poikkeamaan Helakka-ateljeessa sunnuntaisin erikseen varattuna aikana. Kokoa kaveriporukka kasaan ja tule hypistelemään tuotteita ja tekemään löytöjä itselle tai lahjaksi. Kysy rohkeasti lisätietoja mahdollisuuksista poiketa ateljeessani. HUOM! Atelje on suljettuna kesä-elokuu.

Ota yhteyttä
Helakka-atelje
Lahjaidea täynnä merkityksiä

Etsitkö lahjaa, joka yhdistää ekologisuuden, eettisyyden ja henkilökohtaisuuden? Kotimaiset kierrätysmateriaaleista käsintehdyt uniikit Helakka-korut tarjoavat tämän [...]

Kesäputiikki avoinna taas kesällä

Helakka-kesäputiikin aukioloajat kesällä 2023 Asiakaskunta on puhunut! Helakka-kesäputiikki aukaisee ovensa jälleen tänä kesänä ja koruvalikoima [...]

Helakka Pirkkalan muinaismarkkinoilla 8.-9.7.2023

Olen mukana jälleen Pirkkalan muinaismarkkinoilla 8.-9.7.2023! Tervetuloa kojulleni poikkeamaan, niin tutut kuin uudet tuttavuudet. Nautitaan jälleen [...]

Toiminta jatkuu normaalisti

Huomenna,1.6. lähtien, palvelemme jälleen normaalisti ja tilaukset postitetaan 2 arkipäivän sisään tilauksesta.   [...]