Helakka Annu Oksala

Oli helmet lasi ja akka

Näistä syntyi Helakka. Helakka-koruja on valmistettu myyntiin vuodesta 2016 Helakka-verkkokaupan avauduttua. Jo vuosia ennen ajatusta julkisesta korumyynnistä valmistin koruja omaan käyttööni kyllästyttyäni massatuotantoon ja ulkotuottoiseen arvottomaan maailman täyttävään krääsään. Korut tuntuivat olevan kaikki samanlaisia, niiltä ikäänkuin puuttui persoona.

Hyvin pian jo harrastelun alkuvaiheessa huomasin koruillani olievan kysyntää myös oman korulippaani ulkopuolella. Tästä lähtikin idea oman verkkokaupan perustamisesta. Nykyään verkkokauppani lisäksi Helakka-tuotteitani voi löytää verkkokauppani lisäksi kesäisin erilaisista tapahtumista ja markkinoilta, joiden tiedot päivitetän blogiin ja facebookkiin.

Käsillä tekeminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Maalaismaiseman rauha sekä konstailematon kauneus, puhtaus, yksinkertaisuus ja luonnon kunnioittaminen ovat inspiraationa tuotteilleni. Jokainen käsintehty koru on kuin oma pieni taideteoksensa, jolla on oma tarinansa.

Koru omista hopealusikoista?

Kiinnostaisiko sinua teetää koruja omista hopealusikoista tai saada jokin verkkokaupan koruista omien mittojesi mukaan? Katso millaisia koruja muut ovat teettäneet ja tilaa omasi.

Tilauskorut