Tilauskoru Suomi

Suomi-kaulakorujen tarina

Helakka toteutti asiakastilauksen, jossa toiveena oli saada 6 kpl Suomi-aiheisia kaulakoruja lahjaksi ystäville. Suomi-kaulakorujen toteutusta lähdettiin miettimään värien pohjalta. Helakka-lasivarastosta löytyi kun löytyikin muutamia sulatettuja laseja, jotka olivat juuri tähän teemaan sopivan väriset ja asiakkaan mieleen. Suomi-koru toteutettiin vanhoista hopealusikoista ja sulatetusta lasista. Näin saatiin yhdistettyä lasin sininen hopean väriin. Lusikoiden pintakuvioinnin ja lakkauksen jälkeen koruihin kiinnitettiin hopealangalla lasinsulatusuunissa sulatetut lasit, joihin tätä ennen oli porattu reiät kiinnitystä varten.

”Olen erittäin tyytyväinen korujen nopeasta ja laadukkaasta valmistuksesta. On mukava antaa lahjaksi yksilöllinen muisto vieläpä näin Suomen juhlavuotena.” Merja, Tampere

Jos sinä olet kiinnostunut tilaamaan Helakka-korun tai suunnittelemaan sellaisen yhteistyössä, ota yhteyttä lomakkeella tai suoraan info(ät)helakka.fi

Lue lisää tilauskorujen tarinoita