Uudet korumallit: helmikorut

Helakka lusikkakaulakoru helmellä

Vanhan hopealusikan ja puretun helminauhan liitto

Uusi vuosi uusine inspiraatioineen on taas startannut. Uusia uniikkeja koruja on taas valmistunut – tällä kertaa hopealusikoita ja helmiä yhdistäen. Valikoimiin onkin jo lisätty muutamia uutuustuotteita, joissa materiaaleina ovat vanha hopealusikka sekä makeanvedenhelmi. Kaikki materiaalit, kuten valtaosassa Helakka-tuotteita, ovat kierrätettyjä hopeakoukkuja lukuunottamatta. Vanhalle hopealusikalle on annettu uusi elämä pienen pintakäsittelyn myötä ja makeanvedenhelmet ovat peräisin rikkuneesta vanhasta helminauhasta. Tämä koru on hyvin muistuttaa siitä, että kaikkeen kauniiseen ei tarvitse aina uutta ja kiiltävää vaan vanhan ehostamallakin saa kauneutta aikaiseksi. Kierrätyskorut kiinnostavat yhä enemmän ja tältä sivustoltahan niitä löytyy runsaasti.

Helakka kierrätyskorut >

 

Helakka pitkät korvakorut lusikasta helmellä
Helakka pitkät korvakorut lusikasta helmellä
Helakka lusikkakaulakoru helmillä
Helakka-riipus vanhasta hopealusikasta, makeanvenenhelmistä ja kuukivistä