Korut kevään ja kesän juhliin

Lahjaideat juhlaan

Valmistujaisjuhlat, rippijuhlat, kastejuhlat, häät. Kesää kohden mentäessä alkaa myös juhlakausi, jolloin lahjaidea voi olla hakusessa tai asuun sopiva koru hukassa. Helakka-täkyt tälle juhlakaudelle:

Helmikoru ylioppilaslahjaksi

Ajattomat ja juhlalliset helmikorut ovat aina muodissa ja sopivat niin juhlan kuin juhlaan. Ylioppilaaksi tai ammattiin valmistuvalle helmikorut ovat olleet erityisen suosittuja juhlavan ja arvokkaan olemuksensa ansiosta. Helakka-korujen makeanvedenhelmet ovat täysin luonnon muokkaamia – yksilöitä kuten tuleva kantajansakin.

Katso lusikkakorut tästä
Helakka lusikkakaulakoru helmellä
Helakka lusikkakaulakoru helmillä
Helakka lusikkakaulakoru helmellä

Lasikoru valmistuneelle tai vuosipäivälahjaksi

Lahjaideaa on usein hankala keksiä jos tuntuu että juhlan keskipisteellä on jo kaikkea. Persoonalliset lasikorut lempivärillä maustettuna tekee lahjasta erittäin kohdennetun ja harkitun. Helakka-lasikorut valmistetaan lasinsulatusuunissa 1000 asteessa. Jokainen lasinpala on erikseen leikattu ja sulatettu – kahta samanlaista lasikorua ei ole. Lasina käytetään sulatus- ja kierrätyslasin lisäksi silmiä hivelevää dichroic-lasia, jonka säkenöivä hehku vie väriloiston seuraavalle tasolle. Lusikan käyttö lasikorussa tekee korusta entistä ekologisemman, sitä arvostaville. Olisiko tässä lahjaidea, jota olet etsinyt?

Katso lasikorut tästä
Helakka kaulakoru lusikasta ja lasista vaaleansininen
Helakka korusetti lasista vihreä

Avainnauha ammattiinvalmistuvalle

Ammattiin valmistuminen on jälleen yksi etappi elämässä – suuri saavutus elämän aikajanalla. Ennakoimalla tulevaa, voi lahjaksi antaa esimerkiksi avainnauhan, johon saa ripustettua monella työpaikalla käytössä olevan avainkortin, avaimet tai henkilökortin. Helakka-avainnauhat valmistetaan luonnon helmistä ja kivistä. Uusimmissa malleissa kaikki helmet on pujotettu nylonnauhaan ja niskassa on turvalukko, joka aukeaa voimakkaasti nykäistäessä. Persoonallisilla väriyhdistelmillä voi korostaa kantajansa luonnetta tai sitten valita hillityn värin joka vaatekertaan sopivaksi.

Katso avainnauhat tästä
Helakka punottu avainnauha turkoosi turvalukolla
Helakka avainnauha avainkoru hopealusikoista turkoosi
Helakka punottu avainnauha oranssi turvalukolla
Tutustu koko koruvalikoimaan tästä