Helakka goes Medieval

Helakka kaulakoru keskiaika

Oletko kesäisin viikinki vai puhuttelevatko korut luonnonmateriaaleista noin muuten?

Jo pitkään on ollut aikeissa tehdä keskiaikakorukokoelma ja nyt ensimmäiset askeleet tähän suuntaan on otettu. Kierrätysteemalla vahvasti mennään; materiaaleina hyödynnetään vanhoja hopealusikoita, hopeaa sekä vanhoja puuhelmiä. Näiltä koruilta ei puutu kokoa tai näköä. Jokainen yksilö on jälleen omanlaisensa pintakäsittelyineen ja kuvioineen. Mikä näistä koruista tekee entistä erikoisemman ja monikäyttöisemmän on se että niitä voi käyttää molemmin päin – kupera tai kovera puoli ylöspäin. Käytännössä yhden sijaan on siis kaksi.

Mikäli olet osallistumassa kesän keskiaikatapahtumiin on tämä koru juuri sopiva asuste näihin tilaisuuksiin. Näe uudet Medieval Tribe-korut livenä viimeistään kesän keskiaikatapahtumissa allekirjoittaneen päällä (keikkakalenteri tulossa julki myöhemmin). Mikäli et malta odottaa niin tutustu ja ihastu Medieval-koruihin tästä