Niin vanhaa, niin kaunista

Helakka hopeasormukset lusikoista

Uusia hopeasormuksia menneiltä vuosilta

Nykyään koruja voidaan valmistaa melkein minkälaisia tahansa – aina uusia malleja kun edelliset poistuvat muodista. Mikään ei kuitenkaan vedä vertoja sille, mitä joskus on ollut ja kuinka hienoja asioita myös ennen on osattu tehdä. Helakka-tuotevalikoimaan on nyt lisätty aarteita isolla A:lla. Vanhin sormus valikoimissa on valmistettu vuoden 1906 hopealusikasta. Toinen malli löytyy 1920-vuodelta ja useampi 1950-luvulta.

Mistä löytyisikään muotoilultaan samanlaisia muotoja, mitä joskus on valmistettu. Kokonaisuuden kruunaa tietysti kaiverrukset, jotka kertovat sormuksen tarinaa sekä vuosileima, joka pitää sisällään tiedon materiaalin syntyvuodesta. Mitä kaikkea onkaan vuoden 1906 lusikka nähnyt ja mitä merkityksiä mahtaa piiletä kaiverrusten takana? Niin vanhaa, niin kaunista eikä lainkaan samanlaista massaa kuin nykyään. Halajatko harvinaisuuksia ja uniikkeja koruja? Helakka-korut ovat silloin juuri sinua varten. Astu merkityksellisten korujen maailmaan tästä >