Valitse sopiva nauha/ketju Helakka-riipukseen

Helakka satiininauha riipukselle

Solmittava nylonnauhat ja satiininauhat

Räätälöi Helakka-riipus asukokonaisuuteesi tai tarpeeseesi sopivaksi

Helakka-valikoimasta löydät kaulakoruja, joihin sisältyy jo valimiiksi nauha tai ketju. Valikoimissa on myös pelkkiä riipuksia, joihin voit itse liittää esim. kotoa löytyvän hopeaketjun tai nauhan, tai sitten valita Helakka-verkkokaupasta sopivan ketjun tai nauhan riipukseesi nyt entistä edullisemmin. Kunkin tuotteen kohdalla on kerrottu sisältääkö kaulakoru myös ketjun. Mikäli nauha/ketju ei sisälly koruun niin voit valita sopivimman vaihtoehdon hopeaketjun, lukollisen nahkanauhan tai lyhennettävien ja solmittavien nylonnauhan tai satiininauhan väliltä. Lisää ostoskoriin haluamasi ketju/nauha ja se kiinnitetään riipukseen automaattisesti.

Huomaathan, että satiininauhassa on valikoimissa eri värivaihtoehtoja. Kommentoi tilauksen yhteydessä minkä värisen nauhan haluat. Oletusarvona nauha on valkoinen. Vaihtoehtoisissa ristiäislahjoissa, Kastehelmi-Kasteruusu-, Kastelehti-, ja Kastelehdykkä-riipuksissa satiininauha kuuluu hintaan

Ketju/nauhat riipukseen Kaulakorut ja riipukset