Uniikit kastelahjaideat

Helakka ristiäislahjaidea

Merkityksellinen kastelahja

Kastelusikka- se löytyy monelta kaapista tummuneena. Aikuisena se on mukava muisto tilaisuudesta, jossa sait nimen. Moni ostaa kastelahjaksi perinteisen kastelusikan tai sitten muun suositun kastelahjan esim. säästöpossun tai valkokuvakehyksen – ne perinteiset kun ei oikein muuta keksi.

Palataan vielä ajatukseen kastelusikasta. Mitä jos ristiäislahjaa miettiessä katse olisi vielä enemmän tulevaisuudessa? Mikä olisi mieleinen lahja, josta olisi myös iloa kasvaessa? Millä olisi tunnearvoa ja mitä voisi kantaa mukana myös vanhempana – vaikka päivittäin? Mikä olisi persoonallista ja uniikkia sekä muistuttaisi arkena tuosta maagisesta päivästä, kun sait nimen? Mikä kestäisi aikaa, ei jäisi kaappiin pölyttymään ja isolla todennäköisyydellä tulisi käyttöön myöhemmin?

Tästä lähti ajatus Kastehelmestä ja Kastekukasta.

 

Uniikki Kastehelmi-riipus

Kastehelmi on hopeariipus makeanvedenhelmellä. Riipus on ollut Helakka-tuotevalikoimassa useamman vuoden ajan ja lunastanut paikkansa suosituimpien ja tilatuimpien korujen joukossa. Jokaisessa Kastehelmi-riipuksessa on yksilöllinen luonnon muovaama makeanvedenhelmi kiinnitettynä hopealusikan kuppiin. Helmen väri on valkoinen tai hieman punertava. Jokainen riipusmalli on kokonaisuudessaan uniikki. Helmen koon ja muodon lisäksi riipuksissa on vaihtelua helmen kiinnityksen sekä lusikkakuppien kokojen välillä. Kastehelmi-valikoimasta voi näin ollen valita mieleisensä tai lapselle sopivan vaihtoehdon. Riipukseen on myös mahdollista valita satiininauha eri väreissä (kuuluu hintaan) tai sitten esimerkiksi hopeaketju. Riipukset on leimattu joko ”Helakka” tai signeerattu ”H” riipusmallin mukaan. Riipusvaihtoehtoja lisäillään valikoimiin aina uusien valmistuttua.

Kastehelmi-kastelahja

 

Kastekukka syntymäkuukaudelta

Kastekukka-sarja on vuonna 2021 lanseerattu Helakka-riipusmalli. Riipukset valmistetaan hopeisista kuukausilusikoista ja valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan. Jokaiselle kuukaudelle on määritelty oma kuukausilusikkansa. Kuukausiriipus on myös vaihtoehtoinen ja merkityksellinen kastelahjaksi tyttölapselle tai esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi myöhemmällä iällä. Kastekukka-riipuksiin voit yhdistää mieleisesi ketjun/nauhan.

Kukka-lahjaideat