Kesäputiikin aukioloajat 2022

Helakka kesäputiikki lusikkakorut

PÄIVITETTY 7.8.2022

Helakka-kesäputiikki avoinna jällleen toukokuussa!

Hyviä uutisia käsintehtyjen korujen ystäville! Asiakaspalautteen perusteella putiikilla olisi tulossa poikkeamaan vierailijoita jo toukokuussa. Näin ollen voin vahvistaa jo tässä vaiheessa Helakka-kesäputiikin aukioloajoiksi:

Sunnuntai 15.5 klo 13–16
Lauantai 21.5. klo 13–16
Sunnuntaina 28.8 klo 13–16

Merkkaa ajat ylös kalenteriin ja tule poikkeamaan! Jos olisit tulossa poikkeamaan putiikilla ystäviesi kera jonakin muuna ajankohtana niin laitathan minulle rohkeasti viestiä!

 


Helakka viettää vuoden 2022 keskiaikamarkkinat netissä

Helakka jättää tänäkin kesänä markkinat väliin iloisten perhemuutosten vuoksi, mutta juhlii perinteisiä markkinaviikonloppuja alekampanjoiden muodossa netissä. Normaalisti Helakka olisi ollut mukana alla listatuissa kesätapahtumissa, mutta nyt näinä ajankohtina kannattaa katsastaa korukampanjat tarjoushintoineen Helakka-verkkokaupassa:

Pirkkalan muinaismarkkinat 9.-10.7.2022
Isonkyrön 1700-luvun markkinat 12.-14.8.2022
Hämeen keskiaikafestivaali, keskiaikamarkkinat 19.8.-21.8.2022.

Tänä kesänä ei siis tavata markkinoilla, mutta mahdollisesti kesäputiikillani ja tietysti verkkokaupan puolella!


Kesäputiikin sijainti Takahuhdissa

Muistin virkistämiseksi ja tiedoksi sinulle, joka et ole vielä Kesäputiikissani poikennut. Kesäputiikki sijaitsee osoitteessa Takahuhdintie 67 A, 33560 Tampere (alla kartta). Jos saavut kävellen/bussilla tai pyörällä, köpöttele/köröttele vapaasti koivukujaa pitkin putiikilleni. Jos saavut autolla, jätäthän sen mielellään Kokonkadun varteen, sillä pihassa ei ole paljoa tilaa, eikä aiheuteta liiaksi hämminkiä pihapiirin muulle elämälle. Ethän tuo pihapiiriin koiria. Kesäputiikin pystytän 1800-luvulla rakennettuun pihasaunaan tai sen lähettyville ulos – ilmasta riippuen. Putiikissa pääset näkemään livenä Helakka-korutuotteita, kausituotteita sekä tutustumaan minuun, itse korutaiteilijaan. Huomioithan että koruvalikoima voi poiketa hieman nettilistauksesta, joten jos olet tulossa katsomaan jotakin tiettyä korua, niin ilmoita minulle asiasta etukäteen (info(at)helakka.fi, niin otan tuotteen mukaan putiikin valikoimaan. Helakka-putiikissa on aina tarjouksia! Maksuvälineenä käy käteinen/kortti.

Tässä vielä komia kartta, jotta löydät perille:

kartta

 

Tervetuloa poikkeamaan!