Vielä on markkinakesää jäljellä!

Helakka Lempäälä 2017

Hieman epävakaisesta säästä huolimatta on markkinakelit ja markkinat itsessään ovat olleet oikein onnistuneet! Tampereen lähistöllä pidetyt markkinat, joissa Helakka on mukana, ovat nyt takanapäin, mutta elokuussa on vielä muutama myyntipäivä jäljellä! Elokuun alussa matkataan Karvialle katsastamaan minkälainen markkinatapahtuma ja tunnelma siellä on ja sitä seuraavalla viikolla körötellään vielä muutamaksi päiväksi kohti historiaa, nimittäin Isonkyrön 1700-luvun markkinoille – tännekin ensimmäistä kertaa ikinä.

Vielä on siis aikaa tutustua Helakka tuotevalikoimaan ihan livenä. Markkinoilla tuttuun tapaan lusikoista valmistettuja koruja jopa yli 60 vuotta vanhoista lusikoista sekä yli 1000 asteessa sulatettuja lasikoruja. Kaikki käsintehtyjä – tietenkin!

Karvia-Päivät 4.-6.8.2017. Markkinatapahtuma, jossa Helakka on mukana on su 6.8.

Isonkyrön 1700-luvun markkinat 11.-13.8.2017. Avoinna pe klo 16-21, la klo 10-17 ja su klo 11-17

Markkinoilla tavataan!