Kesämarkkinat ohi – Helakka kiittää!

Helakka lusikkakorut lasikorut Isokyrö 1700-luvun markkinat

Kesän markkinat ovat Helakan osalta nyt takanapäin! Miten komiat säät osuikin markkinoille tänä vuonna, vaikka sateen uhka tuntui olevan koko ajan läsnä. Oli mukava jälleen vaihtaa kuulumisia ja ottaa vastaan korutoiveita seuraavaa tuotantoa varten. Isokyrön 1700-luvun markkinat yllättivät positiivisesti ja lasi- ja lusikkakoruni saivat oikein lämpimän vastaanoton! Kiitos siis kaikille kojuillani poikenneille! Kannustuksella ja kauniilla sanoilla jaksaa taas jatkaa uusien korujen valmistusta!

Verkkokauppaan listataan lähiaikoina uusia koruja, joita sinne ei ole vielä lisätty. Jos näit markkinoilla jonkin korun, jota et verkkokaupasta löydä, ota yhteyttä niin katsotaan löytyykö kyseinen koru vielä valikoimista, vaikka sitä ei kuvattuna löydy.

Loppuvuodesta tähtäimessä on Suomen Kädentaidot – Käsi- ja taideteollisuusmessut Tampereella. Asia ei ole vielä vahvistunut, mutta tietoa tästä myöhemmin!