Suomen Kädentaidot -messut 17.11.-19.11.2017

Suomen Kädentaidot-messut starttaavat pian! Tänä vuonna Helakka (osasto E 724) tuo mukanaan messuille paljon koruja, joita verkkokaupassa ei ole vielä nähty. Kaikki korut ovat uniikkeja (ja valikoikomissa vain yksi kappale), joten kannattaa tulla nopeasti paikalle. Myös Helakka-verkkokaupan tuotteet ovat messuilla mukana!  Tarjouksia on luvassa mm. hopeasormuksista, rannekoruista ja riipuksista.

LAHJA MESSUVIERAILIJOILLE: Helakka jakaa jokaisena messupäivänä alekuponkeja 50:lle ensimmäiselle osastolla poikenneelle. Tule poikkeamaan osastollani E724 ja sano sana ”Kuponki” niin saat Helakka-verkkokauppaan alekupongin, jonka voi yhdistää mm. muihin alennuksiin ja jo alennettuihin tuotteisiin! Alekuponki tarjolla vain siis jokaisena messupäivänä 50:lle ensimäisellle ”Kuponki” sanan lausuneelle. 1 kuponki / asiakas.

Alta voit tarkastella missä Helakka-osasto sijaitsee Suomen kädentaidot -messuilla. Nähdään messuilla osastolla E724! Tervetuloa!

Helakka messuosasto
Helakka messuosasto