Helakka Suomen Kädentaidot -messuilla 17.-19.11.2017

Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa ikinä, Helakka osallistuu Suomen Kädentaidot-messuille! Tervetuloa osastolleni E 724 muodin ja designing pariin. Valikoimissa tulee olemaan paljon uutta, mutta myös vanhoja suosittuja malleja. Mm. perinteiset sulattamalla tehdyt lasikorut ja hopealusikoista tehdyt lusikkakorut ovat tietysti myös mukana monessa eri muodossa ja koossa.

Messuille kuuluu tietenkin myös tarjoukset, joten joitakin tuotteita tulee olemaan myynnissä tarjoushinnoin! Tule siis hyödyntämään tarjousten tuomat mahdollisuudet ja voit jopa löytää jotakin ihanan erikoista esim. pukinkonttiin; toimistotyöläiselle avainkorun, värikkään lasikorun erityiselle henkilölle tai lusikkakorun ekologisuutta arvostavalle.

Toivottavasti vanhat ja uudet tuttavat poikkevat morjenstamassa ja esittämässä toiveita tulevaisuutta silmällä pitäen. Räätälöityjä korutilauksiakin saa tehdä vanhan kaavan mukaan myös paikan päällä.

Ilmoittelen vielä lähempänä tapahtumaa mitä luvassa. Alta voit tarkastella missäpäin Helakka-osasto sijaitsee Suomen kädentaidot -messuilla. Nähdään messuilla!

Helakka messuosasto
Helakka messuosasto