Korut juhlaan, valmistujaislahjaksi tai häihin

Helakka lusikkakorut rannekorut

Korut joka tarpeeseen ja tilanteeseen

Kevään/kesän juhlakausi lähestyy kovaa vauhtia! Helakka tuotevalikoimasta löydät korut ja korusetit joka tarpeeseen. Isot ja näyttävät lasikorut kääntävät katseet ja täydentävät väriloistollaan pelkistetynkin asukokonaisuuden. Isot riipukset sopivat erityisesti asujen ja mekkojen kanssa, joissa on isohko kaula-aukko. Hopealusikoista valmistetu kierrätyskorut ovat ihanan klassisia ja hempeitä – mallista riippuen. Lusikoista valmistetut hopeakorut ovat oikea valinta silloin kun etsit jotakin hillittyä ja klassista mutta kuitenkin massasta poikkeavaa.

Lahjaksi käsintehty Helakka-koru

Lusikkakorut ovat myös oiva lahjaidea. Helakka suosittelee lahjaksi erityisesti kukka-aiheisia rannekoruja, joissa on säätöketju. Näin ollen lahjan antajan ei tarkalleen tarvitse tietää lahjan saajan ranteen kokoa. Toinen suosittu lahjaidea on tietysti ajattomat avainnauhat ja riipukset. Jos taas etsit lahjaa persoonallisen värikkäälle henkikölle, joka ei pelkää erottua joukosta, on lasikorut oikea valinta. Tutustu koko vaikoimaan täältä ja löydä korut itselle tai lahjaksi!

Lahjaidea valmistuvalle: hopealusikasta tehty rannekoru säätöketjulla
Helakka-korut tekevät pelkistetystäkin asukokonaisuudesta juhlavan