Lusikkakoruja myynnissä Tampereella

Helakka lusikasta valmistetut korvakorut

Helakka-lusikkakoruja myynnissä Designpark Lahjaputiikissa!

Hyviä uutisia Tampere! Helakka-tuotteita löytyy nyt myös kivijalkamyymälästä Designpark Lahjaputiikista, joka sijaitsee Tampereen keskustassa (Aleksanterinkatu 30). Putiikki avoinna ti-pe klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-16. Valikoimasta löydät hopealusikoista valmistettuja sormuksia, kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja. Kannattaa tutustua! Valikoima poikkeaa osittain verkkokaupan valikoimasta! Putiikkin on mahdollista myös pyytää verkkokaupasta https://www.helakka.fi/kauppa löytyviä tuotteita sovitettavaksi. Kysy lisätietoja info(ät)helakka.fi.

Helakka hopealuiskoista valimistetut korut
Helakka hopealuiskoista valmistetut sormukset
Helakka hopealuiskoista valimistetut korut
Helakka hopealuiskoista valmistetut kaulakorut
Helakka hopealuiskoista valimistetut korut
Helakka hopealuiskoista valmistetut rannekorut