Lusikkakoruja myynnissä Tampereella elokuun loppuun asti!

Helakka lusikasta valmistetut korvakorut

Helakka-lusikkakoruja myynnissä Designpark Lahjaputiikissa!

Hyviä uutisia Tampere! Helakka-tuotteita löytyy nyt myös kivijalkamyymälästä Designpark Lahjaputiikista, joka sijaitsee Tampereen keskustassa (Aleksanterinkatu 30). Putiikki avoinna ti-pe klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-16. Valikoimasta löydät hopealusikoista valmistettuja sormuksia, kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja. Kannattaa tutustua! Valikoima poikkeaa osittain verkkokaupan valikoimasta! Putiikkin on mahdollista myös pyytää verkkokaupasta https://www.helakka.fi/kauppa löytyviä tuotteita sovitettavaksi. Kysy lisätietoja info(ät)helakka.fi.

HUOM! Korut myynnissä putiikissa elokuuhun asti! Korut poissa putiikissa ja mukana markkinoilla 7.-22.7.

Helakka hopealuiskoista valimistetut korut
Helakka hopealuiskoista valmistetut sormukset
Helakka hopealuiskoista valimistetut korut
Helakka hopealuiskoista valmistetut kaulakorut
Helakka hopealuiskoista valimistetut korut
Helakka hopealuiskoista valmistetut rannekorut