Tilauskoru: Hääkorusetti sekä rannekoruja ristiäislusikoista

Helakka hääkoru | tilauskoru häihin

Hääkorusetin tarina

”Pähkäilin ja pohdin jonkin aikaa, minkälaiset korut haluaisin häihin. Eräänlaisena ”teemana” meillä oli häitä ajatellen, että halutaan tukea suomalaisia yrittäjiä ja kädentaitajia. Olen aikaisemmin nähnyt lusikkakoruja ja tykännyt niistä. Hopealusikat, joita olen ristiäislahjaksi saanut, en ole kertaakaan käyttänyt muuttaessani pois kotoa, joten päätin, että niistä tehdään hääkorut. Etsin netistä eri lusikkakoruntekijöitä ja Helakka-sivusto antoi hyvän vaikutelman, joten otin sen perusteella yhteyttä Annuun. 

Teetin lusikasta tehdyn kaulakorun helmellä, helmikorvakorut ja lusikan varresta tehtyjä rannekoruja itselleni, kaasoilleni ja äidilleni sekä tulevalle anopille. Lisäksi halusin myös arkisemman kaulakorun lusikasta, joten myös sellainen tuli teetettyä ja sitä olen paljon käyttänyt.

Olen erittäin tyytyväinen koko Helakka-projektiin. Annun kanssa asiointi on ollut miellyttävää ja helppoa. On hienoa, että omia toiveita kuunnellaan tarkasti ja esitetään erilaisia vaihtoehtoja. Kävin muutaman kerran suunnittelemassa ja sopimassa, mitä kaikkea tehdään ja miten. Korut olivat myös nopeasti valmiita ja vastasivat omia toiveita.

Suosittelisin ehdottomasti Helakkaa myös ystävilleni! Kauniita koruja, joita saa itse suunnitella ja hyödyntää jo olemassa olevaa materiaalia, mahtava idea!”

– Mariette Holanne
Kuvat: Mikko Vuorinen, Meviart

 

Tämä oli Marietten ja hääkorun tarina. Jos sinä olet kiinnostunut tilaamaan Helakka-korun tai suunnittelemaan sellaisen yhteistyössä, ota yhteyttä lomakkeella tai suoraan info(ät)helakka.fi

Lue lisää tilauskorujen tarinoita