Kasteriiipus – vaihtoehtoinen kummilusikka

Helakka kaulakoru Kastehelmi. Ristiäislahja lapselle

Vaihtoehtoinen kastelahja lapselle

Helakka-verkkokaupan valikoimiin on nyt lisätty hopealusikasta valmistettuja riipuksia satiininauhalla. Mikäli sinulla on kummilusikka vielä hankkimatta, voit vaihtoehtoisesti muistaa kummilastasi hopealusikasta valmistetulla riipuksella, joka ei ole ainoastaan moderni ja ekologinen vaihtoehto vaan myös käytännölinen vanhemmalla iällä. Riipukset on valmistettu kaivertamattomista lusikan osista, joten halutessasi voit kaiverruttaa kummilapsesi tiedot lusikkariipuksen kääntöpuolelle.

Kaikissa riipusmalleissa tulee mukana satiininauha. Voit valita satiininauhan värin vaihtoehdoista: vaaleanpunainen, vaaleanpunainen (vaaleampi), vaaleansininen, vaaleansininen (vaaleampi), keltainen, shampanja tai valkoinen. Kommentoi tilauksen yhteydessä viestikenttään haluamasi väri. Myöhemmin nauhan tilalle on helppo vaihtaa myös esim. hopeaketju niin halutessaan.

Kastelusikka kaulaan, eri vaihtoehdot:

Kastehelmi: katso tästä eri mallivaihtoehdot
Kasteruusu
Kastelehti