Tilauskoru: Tiara häihin

Helakka tilauskoru tiara helmistä

Tiaran tarina

Helakka tapasi Isönkyrön 1700-luvun markkinoilla Paulan, jolla oli mukanaan äitinsä makeanvedenhelmistä tehty kaulakoru. Hän mietti josko helmet voisi uusiokäyttää ja niistä voisi teettää vaikka tiaran hänen kummitytölleen, joka oli menossa naimisiin. Palasin markkinoilta Paulan helmet mukanani ja jäin odottelemaan tietoa helmien kohtalosta. Pian Paula palasi asiaan. Hän oli keskustellut tiarasta kummityttönsä kanssa ja tämä oli ilahtunut ajatuksesta mummon helmien uusiokäytöstä. Pienen pohdinnan jälkeen päädyimme pantamalliseen tiaraan, johon sain käytettyä 3/4 helminauhan helmistä. Kokonaisuuden kruunasi helmien väliin pujoitettu satiininauha.

Tiara näyttää upealta. Lauantaina oli kauniit häät. Tiara täydensi suloisen morsiamen. Sisareni luottokampaaja oli ihastellut tiaraa ja ymmärsin että oli kysellyt yhteystietojasi. Äitini oli tyytyväinen ratkaisuun!” Paula, Vaasa

Tämä oli Tiaran tarina. Jos sinä olet kiinnostunut tilaamaan Helakka-korun tai suunnittelemaan sellaisen yhteistyössä, ota yhteyttä lomakkeella tai suoraan info(ät)helakka.fi

Lue lisää tilauskorujen tarinoita

 

Helakka tilauskoru tiara helmistä
Helakka-tilauskoru tiara helmistä