Syyskuun uutuudet

Helakka lasikorut dichroic

”Avaruusmadot” ja Niobium-korvakorukoukut

Valikoimiin on lisätty jälleen uusia tulokkaita. Dichroiclasista (avaruuslasista) valmistetut ”Avaruusmadot” on nyt lisätty valikoimiin! Tämä mielenkiintoinen riipusdesign syntyi osana erilaisten menetelmien testausta ja sen eriskummalinen muoto herätti paljon ihastusta vuoden 2019 kesämarkkinoilla. Kyseisiä riipuksia on saatavilla verkkokaupassa vain kourallinen eli 5 kpl. Riipus on ripustettu solmittavaan nylonnauhaan ja voit helposti vaihtaa tilalle esim. hopeaketjun niin halutessasi. Tässä oiva lahjaidea erikoista ja uniikkia designia arvostavalle!

Lasikorut>

Usein kyselyä on tullut allergisoimattomista korvakoruista. Mikäli sinulla on hopea-allergia niin nyt voit ostaa mitkä tahansa roikkuvat Helakka-korvakorut ja vaihdattaa niihin allergisoimattomat Niobium-koukut. Halutessasi voit myös ostaa pelkät koukut. Katso lisätietoja tuotetiedoista.

Niobium-korvakorukoukut>

korvakorukoukut niobium
Korvakorukoukut niobium
Helakka avaruusmato lasikaulakoru
Helakka ”avaruusmato” lasikaulakoru