Uniikkirannekorut hopeasta ja lasista

Antiikkiset hopealusikat taipuvat rannekoruiksi

Helakka uniikkituotteet koostuvat vanhoista antiikkisista hopealusikoista sekä zirkoniasta tai sulatuslasista. Osa rannekoruissa käytetyistä lusikoista ovat jopa 1950-luvulta ellei vanhempia. Mikäpä olisi tämän arvokkaampi paikka ja uusiokäyttö vanhoille, käyttämättömille ja unohdetuille hopealusikoille, joiden design on vailla vertaa. Jo hopealusikan malli itsessään tekee korusta uniikin, mutta vielä erityisemmän näistä rannekoruista tekee niihin yhdistetty zirkonia tai Dichroic-lasi, joka poltetaan n. 1000 asteessa. Täysin samanlaista korua ei ole eikä tule. Antiikkia ja uniikkia isolla U:lla.

Selaa rannekoruja>

Helakka rannekoru hopealusikasta ja lasista vuodelta 1960
Helakka rannekoru hopealusikasta ja lasista vuodelta 1960
Helakka rannekoru hopealusikasta ja lasista vuodelta 1956
Helakka rannekoru hopealusikasta ja lasista vuodelta 1956