Liitä lahjaasi viesti vastaanottajalle

Helakka rippilahjaidea

Anna lahja Sinulta

Kun mietit lahja-ideaa rippilapselle tai kastelahjaa esimerkiksi kummitytölle, voitko miettiä antavasi perinteisen ruusun sijaan hopeisen ruusurannekorun tai kastelusikan sijaan Kastehelmi-lusikkariipuksen? Erilaisuus ja kekseliäisyys ovat nykypäivänä arvossaan ja vaikka perinteitä onkin hyvä vaalia, voi silti miettiä millaisesta lahjasta olisi lahjan saajalle eniten iloa ja hyötyä ja mikä säilyisi muistoissa pitkään.

Helakka-uniikkituotteiden keidas on täynnä yksilöllisiä lahjaideoita niin valmistuvalle, synttärisankarille, ystävälle tai kumppanille. Jotta lahjaelämyksestä saadaan ehyt kokonaisuus, on sinulla nyt mahdollisuus välittää oma viestisi Helakka-tuotteen mukana vastaanottajalle. Toimi näin:

🎁 Tilaa käsintehty ja kotimainen Helakka-tuote
🎁 Laita vastaanottajaksi lahjan saajan tiedot
🎁 Kirjoita viestikenttään että kyseessä on lahja niin en liitä maksutietoja mukaan
🎁 Laita henkilökohtainen tervehdyksesi viestiin niin liitän tämän saajan pakettiin mukaan
🎁 Helakka-tuotteet pakataan aina kauniisti rasiaan, joten lahja on sellaisenaan valmis