Helakka-atelje

Helakka atelje

Käsintehdyt uniikkikorut valmistuvat Tampereella

Tervehdys! Olen Annu Oksala ja valmistan Helakka-tuotteet Tampereella. Oletkin jo löytänyt verkkokauppani ja mahdollisesti tutustunut korutuotantooni – iso kiitos siitä! Minulta on usein kysytty onko Helakka-tuotteita mahdollista ostaa mistään muualta kuin verkosta. Valitettavasti pieni ja yksin pyörittämäni korutuotanto ei kestä jälleenmyyjien provisioita ja näin ollen myynti painottuu omaan verkkokauppaani sekä erilaisiin tapahtumiin, joissa olen mukana. Lisäksi kesäisin olen pitänyt Takahuhdissa muutamina päivinä Helakka-kesäputiikkia (näistä löydät tiedon aina blogistani sekä Facebookista kun ajankohtaista). Totta puhuen nautin suunnattomasti kun pääsen kertomaan koruistani, niiden valmistuksesta ja miettimään asiakkaideni kanssa heille sopivaa korua, joten kasvoton jälleenmyynti ei tämänkään takia ole niinkään minun juttuni.

Hyviä uutisia nyt siis teille, jotka ovat koruistani kiinnostuneita ja joilla on mahdollisuus poiketa Tampereella! Korujani on näytillä ateljeessani ja pystyn vastaanottamaan asiakkaita sunnuntaisin erikseen sovittuna aikana. Mikäli sinua kutkuttaisi ajatus nähdä korujani livenä ja poiketa ateljeessani, kysy rohkeasti lisätietoja.