Helakka-lahjaideat

Helakka kastelahja tytölle

Kastehelmi-kokoelma & merkkipäiväkorut

Helakka-verkkokaupassa on taas uutuuksia listattuna. Jo kestosuosikiksi muodostunut Kastehelmi on saanut uusia yksilöitä valikoimiin. Nyt valikoimissa on siis jälleen lisää uniikkeja lusikkakoruja helmellä listattuna.

Lisäksi Kasteruusu on jalostettu uuteen riipusversioon. Tässä riipuksessa lusikkakuppi edelleen säilyy, mutta se on liitetty yhteen ruusun kanssa ja takaosa on jätetty tyhjäksi niin että halutessaan riipuksen taakse voi kaiverruttaa tekstin (kultasepänliikkeet).

Lisäksi täysin uusi Elämän puu-kaulakoru on listattu valikoimiin. Tämä merkityksellinen koru sopii lahjaksi erilaisiin merkkipäiviin, kuten valmistujaislahjaksi, rippilahjaksi tai ristiäislahjaksi – tai sitten ihan syntymäpäivälahjaksi. Jos olet ostanut jo Helakka Elämän puu rannekorun, sopii tämä riipus myös osaksi tätä settiä.

Muistathan että Kastehelmi-, Kastelehti- ja Kasteruusuriipuksiin kuuluu satiininauha mukaan ilman lisäkustannuksia. Satiininauhavalikoimaan on tulossa lähiaikoina mm. leveämpi valkoinen sekä vaaleanpunainen nauhavaihtoehto.

 

Yleiset Helakka-lahjavinkit käsityötä ja ekologisuutta arvostavalle:

♡ Opettajat, hoitajat, toimistotyöläiset: Monipuolinen avainnauha turvalukolla
♡ Elämäsi tärkeimmät prinsessat: Helakka-korusetit & Näyttävät rannekorut lasista ja hopeasta
♡ Nimikirjaimet/Nimi ikuistettuna: Nimikorut (korut vanhoilla kaiverruksilla)
♡ Kierrätystä arvostavat: Lusikkakorut
♡ Erilaisuutta ja ainutlaatuisuutta arvostavat: Lasikorut
♡ Oman polkunsa kulkijat: Elämän puu-korut
♡ Kalannarraajat: Hopeauistimet

Muistathan myös että hopeakorvakoukkujen tilalle voidaan vaihtaa titaanikoukut tai niobiumkoukut, jos etsit lahjaideaa, esim. korvakoruja koruallergikolle.
Kaikki korut paketoidaan kauniisiin korurasioihin ja ovat valmiita vastaanottajalle annettavaksi!