Kesäputiikki avoinna taas kesällä

Helakka kesäputiikki lusikkakorut

Helakka-kesäputiikin aukioloajat kesällä 2023

Asiakaskunta on puhunut! Helakka-kesäputiikki aukaisee ovensa jälleen tänä kesänä ja koruvalikoima pystytetään tuttuun paikkaan, Tampereen Takahuhtiin, historialliseen vanhan pihapiirin ulkorakennukseen. Putiikissa pääset näkemään livenä Helakka-korutuotteita, kausituotteita sekä tutustumaan minuun, itse korutaiteilijaan. Tarkemmat saapumisohjeet löydät tämän artikkelin lopusta.

Merkkaa putiikkipäivät jo ajoissa kalenteriin:
la 27.5. klo 13–17
la 29.7. klo 13–17
la 5.8. klo 13–17

Muistathan että jos et pääse paikanpäälle niin voit myös aina ostaa tuotteitani tämän sivuston verkkokaupasta tai poiketa Ateljeessani Tampereella erikseen sovittuna aikana.

Muut kesän myyntitapahtumat

Mahdollisuuksien mukaan Helakka osallistuu myös tänä vuonna Pirkkalan muinaismarkkinoille sekä Muinaiseen Laukkoon, mikäli nämä tapahtumat järjestetään.

Kesäputiikin sijainti Takahuhdissa

Kesäputiikki sijaitsee osoitteessa Takahuhdintie 67 A, 33560 Tampere (alla kartta). Jos saavut kävellen/bussilla tai pyörällä, köpöttele/köröttele vapaasti koivukujaa pitkin putiikilleni. Jos saavut autolla, jätäthän sen mielellään Kokonkadun varteen, sillä pihassa ei ole paljoa tilaa, eikä aiheuteta liiaksi hämminkiä pihapiirin muulle elämälle. Ethän tuo pihapiiriin koiria. Kesäputiikin pystytän 1800-luvulla rakennettuun pihasaunaan tai sen lähettyville ulos – ilmasta riippuen. Huomioithan että koruvalikoima voi poiketa hieman nettilistauksesta, joten jos olet tulossa katsomaan jotakin tiettyä korua, niin ilmoita minulle asiasta etukäteen (info(at)helakka.fi, niin otan tuotteen mukaan putiikin valikoimaan. Helakka-putiikissa on aina tarjouksia! Maksuvälineenä käy käteinen/kortti.

Tässä vielä komia kartta, jotta löydät perille:

kartta

 

Lämpimästi tervetuloa poikkeamaan!