Miten valita oikeanlaiset korvakorut?

Helakka korvakorut tyyliohje

Ohje täydellisten korvakorujen valintaan

Tervetuloa tutustumaan Helakka-verkkokaupan laajaan koruvalikoimaan! Korvakorujen valitseminen voi joskus olla haasteellista, erityisesti kun vaihtoehtoja on runsaasti. Valinta voi lisäksi olla haastavaa, jos etsit koruja lahjaksi. Siksi olemme laatineet pienen ohjeen auttamaan sinua löytämään juuri oikeat korvakorut eri kasvojen muodoille.

Korvakorujen valintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten kasvojen muoto, kaulan pituus ja korujen koko. Korvakoru-ohjeessa käymme läpi, mitkä koko- ja muotovaihtoehdot sopivat parhaiten erilaisiin kasvojen muotoihin. Näin voit tehdä harkitun päätöksen korujen valinnassa ja löytää juuri ne korvakorut, jotka korostavat kauniisti kasvonpiirteitäsi.

Kun olet hankkimassa korvakoruja lahjaksi on erityisen hyödyllistä tietää, millaiset korvakorut sopivat lahjansaajalle parhaiten. Ohessa oleva ohje tarjoaa sinulle vinkkejä ja neuvoja, jotta voit tehdä koruostoksesi vaivattomasti ja tietoisesti. Lue eteenpäin ja löydä täydelliset lusikkakorvakorut, jotka sopivat juuri sinulle tai läheisellesi!

 

Korvakorut ja kasvojen muoto

Tässä korvakoru-ohjeessa käsitellään, miten eri korvakorut voivat sopia erilaisille kasvojen muodoille ja kaulan pituudelle. Erilaisten korvakorujen valinta voi olla avainasemassa korostaessasi parhaita piirteitäsi ja luodessasi tyylikkään kokonaisuuden. Lue eteenpäin ja löydä vinkkejä täydellisten korujen valintaan niin itsellesi kuin lahjaksi tarkoitettuna.

Ovaalit kasvot:

Ovaaleille kasvoille sopivat monenlaiset korvakorut, kuten pienet nappikorvakorut, riippupuvat- tai suuret korvakorut. Ne korostavat kasvojesi symmetristä ja tasapainoista muotoa.

Pyöreät kasvot:

Pyöreille kasvoille suosittelemme pitkiä riippuvia korvakoruja, jotka luovat vaikutelman pidemmistä ja kapeammista kasvoista. Myös suuret hohtavat korvakorut voivat auttaa korostamaan kasvojen pituutta.

Suorakaiteen muotoiset kasvot:

Korvakorut, joissa on pyöreitä ja pehmeitä muotoja, ovat loistava valinta suorakaidekasvoille. Myös kaarimaiset tai pallomaiset korvakorut pehmentävät kasvojen kulmia ja tuovat tasapainoa.

Sydämenmuotoiset kasvot:

Sydämenmuotoisille kasvoille suosittelemme riippuvia kolmiomaisia korvakoruja, jotka täydentävät kasvojen muotoa. Myös korvakorut, joissa on yläosassa volyymiä, auttavat luomaan tasapainoa kasvojen ylä- ja alaosan välille.

Pitkä kaula:

Jos sinulla on pitkä kaula, voit kokeilla roikkuvia ja näyttäviä korvakoruja. Ne korostavat kaulan pituutta ja luovat elegantin vaikutelman.

Lyhyt kaula:

Lyhyellä kaulalla voit suosia pienempiä nappikorvakoruja, jotka eivät paina kaulaa alaspäin. Myös korvakorut, joissa on vaakasuoraan leveyttä ja muotoilua, voivat auttaa luomaan vaikutelman pidemmästä kaulasta.

Näiden vinkkien avulla voit valita lusikkakorvakorut, jotka sopivat parhaiten omaan kasvojen muotoosi ja kaulan pituuteesi. Muista kuitenkin, että tärkeintä on, että rakastat valitsemiasi koruja ja tunnet olosi upeaksi niitä käyttäessäsi. Korut ovat tapa ilmaista omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi!

Tutustu lusikkakorvakoruihin