Helakka mukana K50-messuilla Tampereella

Helakka k50-messuilla

Tule mukaan K50-messuille!

Messut järjestetään 9.3.2024 Tampere-talolla. Tapahtuma on avoinna klo 11-17. 

K50-messut on aikuisten ihmisten tapahtuma, jossa testataan uusinta kosmetiikkaa, varataan matkoja, inspiroidutaan sisustamisesta, sovitetaan kulttuuririentoja kalenteriin ja tärkeimpänä – nautitaan aikuisten ihmisten seurasta.

Helakka on messuilla mukana kertomassa yksilöllisten korujensa valmistusprosessista ja esittelemässä uusimpia korutaideteoksiaan. Tämä on huikea tilaisuus tulla paikan päälle tutustumaan ja sovittamaan toinen toistaan kauniimpia käsityönä valmistettuja lusikka- ja lasikoruja. Osastollamme voit myös osallistua koruarvontaan!

Vuonna 2024 tapahtumalavan pääteemana on terveys ja hyvinvointi. Löydät tapahtumasta ohittamattomia tarjouksia ja kiinnostavia uusia tapoja hoitaa ja ylläpitää terveyttä. Messut juontaa ihastuttava Anu Niemi. Anu tunnetaan näyttelijänä sekä teatteri- ja joogaopettajana. Juontojen ja ohjelman lomassa tapahtumalavalla on luvassa mm. trendikästä kasvojoogaa sekä lempeitä hengittelyharjoituksia.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten tulehan messuhulinaan mukaan ja moikkaamaan minua osastolleni 2. kerrokseen!

Tapahtuman viralliset nettisivut: https://www.k50messut.fi/tampere/