Tappikorvakorut lasista ja ruostumattomasta teräksestä

teräskorvakorut lasista Helakka Pinkkipunainen

Ei anneta pimenevien iltojen masentaa vaan tunnustetaan väriä ja sen tuomaa positiivista energiaa!

Helakka-valikoimiin on jälleen lisätty uusi erä toinen toistaan värikkäämpiä tappikorvakoruja lasista ja teräksestä. Kaikki sulatus- ja Dichroic-lasit ovat käsin muotoiltu ja leikattu, sekä lisäksi sulatettu lasisulatusuunissa n. 1000 asteessa, joten täysin samanlaisia kappaleita ei varmasti tule vastaan.

Isojen tappikorvakorujen korupohja on ruostumatonta terästä (= kirurgin teräs). Korupohja on raudan, kromin ja nikkelin seos. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korut ovat kestäviä, ja niiden paras ominaisuus on se, että ne säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen (ei tummumista, kuten hopeassa). Vaikka ruostumaton teräs sisältää nikkeliä, ei sitä juurikaan vapaudu iholle, joten teräskoruja voidaan pitää turvallisena materiaalina, joka sopii useimmille käyttäjille.

Tutustu isoihin ja värikkäisiin kovakoruihin tappikorvakorut-osastossa

teräskorvakorut lasista Helakka violetti teräskorvakorut lasista Helakka vihreäsininen

Tallenna