Uudet avainnauhamallit nyt täällä!

Helakka avainnauha avainkoru hopealusikoista sininen jade

Uudet avainnauhat helmistä, kivistä ja hopealusikoista

Helakka-avainnauhat ovat jääneet hieman muun korutuotannon jalkoihin, mutta nyt vihdoin on valikoimiin lisätty jälleen uusia avainnauhamalleja.

Mikä on uutta?

Aikaisemmin valikoimiin on kuulunut vain helmistä ja kivistä tehtyjä avainnauhoja. Tämä malli on ollut kovin suosittu, joten tätä mallia on tarjolla jatkossakin, joskin hieman muutoksia on tehty. Kyseinen avainnauhamalli on päivitetty nyt niin että käytetty vaijeri on hieman paksumpi kuin edellisissä malleissa ja lisäksi nauhan alaosaan on lisätty hopeaputki estämään vaijerin kulumista ja pidentämään avainnauhan ikää. Huomaa, että voit aina tilata avainnauhan myös ilman avain-ja korttipäätettä, jolloin koru toimii kaulakoruna. HUOM! Jos haluat avainnauhan toimivan siis vain kaulakoruna, laita tilauksen yhteydessä viestikenttään maininta, tai ota yhteyttä etukäteen info(ät)helakka.fi. Uudet herkulliset helmimallit nyt saatavilla, katso mallit tästä

Avainnauhat vanhoista hopealusikoista ja kivistä

Uutuustuotteena valikoimista löytyy nyt myös modernimpi avainnauhamalli, jossa yhdistyvät ekologisuus, arvokkuus, käytännöllisyys ja design. Nämä avainnauhat valmistetaan pääosin vanhoista hopealusikoista, hopealangasta ja luonnon kivistä. Avainnauhan niskaosassa on turvalukko, joka aukeaa voimakkaasti nykäistäessä. Kyseiset avainnauhat voi myös tilata pelkkänä kaulakoruna, joilloin korun alaosaan ei kiinnitetä avainnauhapäätettä. Kolmas variaatio samasta tuotteesta on kaulakoru hopeaketjulla; voit siis tilata tuotteen myös täysin hopeisella ketjulla nylonnauhan sijaan. Kyseiset modernit avainnauhamallit myytävänä Tampereen Designpark-putiikissa.

HUOM! Lusikka-avainnauhoissa hyödynnetään eri lusikan osia, voit siis toivoa myös tietystä lusikkamallista avainnauhaa, jos sinulla on jokin tietty malli mielessä niin katsotaan mitä siitä saadaan aikaan! Jos haluat tilata korun mittojesi mukaan ja tietyillä kivillä niin ota yhteyttä info(ät)helakka.fi

 

Helakka avainnauha avainkoru hopealusikoista oranssi
Helakka avainnauha hopealusikoista oranssi (kaulakorumalli)
Helakka avainnauha vaaleanpunainen jade opaali
Helakka avainnauha vaaleanpunainen jade opaali
Helakka avainnauha sininen simpukkahelmiäinen
Helakka avainnauha sininen simpukkahelmiäinen

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna